Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

«Галицькі леви» – переможці міжнародного турніру Sanok Open-2012

03.04.2012

У польському місті Санок завершився міжнародний юнацький турнір з хокею Sanok Open-2012, учасниками якого були п’ять команд, сформованих з юних гравців 2001/2002 рр. народження з Словаччини, Угорщини, України та Польщі. Честь українського хокею у Саноку захищали «Галицькі леви» з Новояворівська, які в підсумку і стали переможцями.

За головний приз Sanok Open-2012 окрім «Галицьких левів» вели боротьбу «Тихі леви» (Тихи, Польща), ХК «Бардейов» (Словаччина), ХК «Дебрецен» (Угорщина) та господар турніру ХК «Санок» (Польща). Переможець та призери визначалися в турнірі за коловою системою. За два дні кожна з команд провела по чотири матчі, які проводилися у форматі два періоди по 20 хвилин чистого ігрового часу. Особливістю проведення поєдинків було й те, що за кожне порушення правил замість вилучення призначався буліт.

У перший ігровий день «Галицькі леви» провели два поєдинки. Першим суперником «червоно-чорних» були однолітки з угорського ХК «Дебрецен». Гра видалася цікавою і достатньо видовищною. Загалом ініціативою володіли новояворівці. Однак і угорці при першій-ліпшій нагоді йшли вперед, намагаючись відповідати контрдіями на кожну атаку хлопців з Львівщини. Як наслідок, глядачі стали свідками параду голів: на двох суперники закинули 12 шайб. Однак розподіл їх був не рівним – «Галицькі леви» вдвічі частіше святкували взяття воріт суперника і в підсумку фінальна сирена зафіксувала їхню перемогу з достатньо переконливим рахунком 8:4. У нашій команді «хет-триком» відзначився Роман Кізло. По «дублю» оформили Михайло Чіканцев і Дмитро Передерко. Ще одну шайбу закинув Андрій Вишенецький.

Якщо у грі з угорцями оборона «червоно-чорних» припустилася кількох результативних помилок, то в другому матчі першого ігрового дня проти «Тихих левів» з польського міста Тихи наш захист та воротарі (Дмитро Слюсар і Руслан Кульчицький стояли по одному періоду в грі) зіграли практично бездоганно, дозволивши супернику закинути лише одну шайбу. Саме надійна гра в обороні стала фундаментом перемоги в протистоянні двох команд, сформованих з юних «левів». Адже «Галицькі леви» виконали установку на гру не лише в оброні, а й в атаці також. Кіперу польських «левів» аж шість разів довелося виконати найнеприємнішу функцію – вигрібати ключкою каучуковий диск із сітки власних воріт. Тож у підсумку «червоно-чорні» отримали другу перемогу. Цьго разу з рахунком 6:1. Шайби у «червоно-чорних» закинули Роман Кізло (дві), Михайло Чіканцев, Лев Тонишев, Василь Підляський і Богдан Маліновський.

Втім, з головними суперниками «Галицьким левам» випало зіграти у другий ігровий день. Однолітки наших хлопців з словацького ХК «Бардейов» виявилися доволі міцним горішком, але в підсумку новояворівці їх таки зуміли «розгризти»: влучні кидки Михайла Чіканцева, Валентина Микитюка та Дмитра Передерка принесли перемогу юним галичанам з рахунком 3:1.

Перед останнім туром в активі «Галицьких левів» було 9 очок, а в господарів турніру ХК «Санок» 7. Тож в очному протистоянні останнім потрібна була лише перемога, а нашу команду влаштовувала і нічия. Однак «червоно-чорні» не стали відсиджуватися в обороні, а грали першим номером і шукали щастя біля воріт суперника. І свого вони таки досягли. По шайбі в кожному періоді закинув Михайло Чіканцев. Спочатку він майстерно на паузі поклав на лід почергово двох захисників і перекинув шайбу через кіпера, який вискочив з воріт, а по перерві вдало зіграв на добиванні, переправивши каучуковий диск у сітку з п’ятака. За чотири хвилини до закінчення гри рахунок був 2:0 на користь новояворівців. І тут у перебіг подій втрутилися судді, які відверто симпатизували господарям. Упродовж гри вони призначили п’ять булітів в наші ворота. Перші три Дмитро Слюсар відбив, а от з двома останніми не впорався. Втім, рахунок 2:2 цілком влаштував «червоно-чорних», адже він зберігав за ними підсумкове перше місце.

Красень-кубок та золоті медалі отримали:

воротарі: Дмитро Слюсар, Руслан Кульчицький;

захисники: Віталій Квас – Володимир Мельниченко, Степан Сухомлин – Євген Квас, Олег Шмельов – Олег Зайцев, Артур Чолач – Василь Підляський;

нападаючі: Роман Кізло – Олег Середа – Михайло Чіканцев, Богдан Маліновський – Андрій Вишенський – Дмитро Передерко, Валентин Микитюк – Владислав Романишин – Володимир Станько, Юрій Павлючик – Лев Тонишев – Тарас Галамай.

Окрім того Дмитро Слюсар, Степан Сухомлин, Андрій Вишенський, Михайло Чіканцев та Роман Кізло отримали від організаторів турніру індивідульні призи.

Після нагородження кубком за перше місце та золотими медалями у Льодовому палаці Санока, трибуни якого можуть прийняти 4000 глядачів, пролунав гімн України, під мелодію якого було піднято синьо-жовте знамено нашої держави. А закінчилася церемонія нагородження колом пошани «Галицьких левів».

Міжнародний турнір Sanok Open-2012

31 березня (субота)

09:00. ХК «Бардейов» (Словаччина) – ХК «Дебрецен» (Угорщина) – 4:6

10:35. ХК «Санок» (Польща) – «Тихі леви» (Тихи, Польща) – 6:4

12:10. ХК «Дебрецен» (Угорщина) – «Галицькі леви» (Новояворівськ, Україна) – 4:8

13:45. ХК «Бардейов» (Словаччина) – ХК «Санок» (Польща) – 6:6

15:20. «Галицькі леви» (Новояворівськ, Україна) – «Тихі леви» (Тихи, Польща) – 6:1

16:55. ХК «Санок» (Польща) – ХК «Дебрецен» (Угорщина) – 6:4

1 квітня (неділя)

07:30. ХК «Бардейов» (Словаччина) – «Галицькі леви» (Новояворівськ, Україна) – 1:3

09:05. ХК «Дебрецен» (Угорщина) – «Тихі леви» (Тихи, Польща) – 7:1

10:40. «Галицькі леви» (Новояворівськ, Україна) – ХК «Санок» (Польща) – 2:2

12:15. «Тихі леви» (Тихи, Польща) – ХК «Бардейов» (Словаччина) – 2:4

Підсумкова турнірна таблиця

1. «Галицькі леви» (Новояворівськ, Україна) – 4 (ігри), 3 (виграші), 1 (нічия), 0 (поразки), 19–8 (шайби), 10 (очки)

2. ХК «Санок» (Польща) – 4, 2, 2, 0, 20–16, 8

3. ХК «Дебрецен» (Угорщина) – 4, 2, 0, 2, 21–19, 6

4. ХК «Бардейов» (Словаччина) – 4, 1, 1, 2, 15 – 17, 4

5. «Тихі леви» (Тихи, Польща) – 4, 0, 0, 4, 8–23, 0

Фото з турніру












Команда

66 Михайло Чиканцев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->