Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Галицькі Леви: позитивне закінчення сезону.

10.05.2012

 В середу, дев'ятого травня Галицькі Леви відправилися в Калуш, провести спаринги з командами Крижинка Київ і ХК Білі Ведмеді Калуш. Наша команда, для надання ігрового часу всім гравцям, розділилася на два колективи: умовно перший і умовно другий. Кожна гра  проходила в три періоди по двадцять п'ять хвилин ‘брудного часу’ (секундомір в паузах не зупинявся). У першому матчі умовно перша команда грала проти Крижинки.

Перший період пройшов повністю під контролем нашої команди. Слідством чого стали дві закинуті шайби  Михайлом Чіканцевим-молодшим. Перший раз капітан нашої команди закинув, обігравши воротаря суперників один в один, другий раз, вдало зігравши на добиванні після кидка Іллі Герілова.  На другий період київська команда вийшла з величезним настроєм, і нав'язала боротьбу суперникові.  За першу половину другого періоду кияни закинули дві шайби, пропустивши при цьому одну. Хет-трик в нашій команді оформив Михайло Чіканцев-молодший. Коли рахунок став 3-2, за справу вже  взялися  Галицькі Леви. До кінця періоду двічі закинув Роман Кізло та вчетверте засмутив воротаря суперника Чіканцев-молодший.У третьому періоді Леви грамотно відсунули гру зі своєї зони і спокійно довели матч до перемоги 6-2.

У другому матчі нашу умовно першу команду чекав поєдинок проти ХК Білі Ведмеді, посилені п'ятіркою гравців з Івано-Франківська. До речі, Білі Ведмеді обіграли Крижинку 5-2.

У першому періоді перевага була у наших юних хокеїстів, проте втілити свою перевагу в закинені шайби вони не змогли. Один за іншим голеві моменти не використали Чолач, Станько і Чіканцев.

У другому періоді перевагу Галицьких Левів можна охарактеризувати як тотальною. Команда господарів жодного разу не увійшла з шайбою в зону гостей. Проте, як і в першому періоді нас підвела реалізація. Леви двічі грали в більшості, прекрасні моменти не використали Мельниченко і Герілов. Євген Квас прекрасним пасом вивів Михайла Чиканцева-молодшого один в нуль, проте реалізувати і цей момент наші хлопці не змогли. Кілька разів також небезпечно загрожував воротам Дмитро Передерко і Роман Кізло.

У третьому періоді нічого не змінилося: Галицькі Леви давили, Білі Ведмеді відчайдушно відбивалися. У всій красі показав себе воротар господарів, він відбивав шайби, що вже здавалися такими, що  не беруться. Після кидка Євгена Кваса, на допомогу воротареві господарів прийшов і каркас воріт. Проте, залишити свої ворота сухими, Білим Ведмедям було не призначено. За три хвилини до кінця матчу, Андрій Вишинський обігравши захисників, вийшов на рандеву з воротарем Білих Ведмедів і вирвав перемогу для Галицьких Левів.

Умовно друга команда провела два спаринги з ХК Калуш, взявши упевнені перемоги в обох матчах: 11-0 і 8-0 відповідно. У першому матчі хет-триком відрізнився Підляський, дублі оформили Баглай і Стень, по одному разу засмутили воротаря господарів Галамай,Мельниченко,Миляник і Митко.

У другому дубль – Митко, по одной шайбі Підляський, Маліновський, Стень, Зимовець, Стадник, Павлючик.

Здобувши чотири впевнені перемоги, Галицькі Леви в хорошому настрої  закінчують ігрову частину сезону.













Команда

15 Олександр Боєвих


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->