Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Хокейні "Леви" кусатимуться за медалі

11.09.2012

Львівська професійна хокейна команда «Леви» у новому сезоні боротиметься за медалі. Саме таке завдання поставлене перед гравцями та тренерським штабом. Про це на прес-конференції повідомив спортивний директор команди Михайло Чіканцев.

«У нас в команді відбулися серйозні зміни, - починає розмову Михайло Чіканцев. – Ми підписали ряд хокеїстів, які повинні підсилити нашу команду. В першу чергу говорю про воротаря Вадима Селіверстова. Завдання перед нами у цьому сезоні чітке – вибороти медалі у чемпіонаті ПХЛ. Загалом, трансферне вікно у нашому чемпіонаті відкрите до 31 січня. Можливо, підпишемо ще одного воротаря та відомого гравця Єгора Купцова».

«У цьому сезоні «Леви» суттєво підсилилися, - бере слово капітан команди Дмитро Гнітько. – Команду підсилили воротар та кілька захисників та нападників хорошого рівня. Гадаю, відсотків на 80% «Леви» стали сильнішими. На зборах у Білорусі ми зігралися з новими партнерами. Гадаю з цим проблем не буде».

Зірковий новачок «Левів» Вадим Селіверстов не приховував того, що у нього були інші пропозиції продовжити кар’єру, однак він обрав Львів.

«Вирішив поїхати до Львова, - каже Вадим Селіверстов. – Попри інші пропозиції, мене переконали одягнути футболку «Левів». Амбіції львівського клубу зіграли не останню роль у моєму виборі. Контракт у мене підписаний до завершення сезону».

«Мабуть, ні кого не здивую, якщо скажу, що у кожному матчі гратимемо на перемогу, - бере слово головний тренер команди Владислав Єршов. – Перед нами поставлене конкретне завдання, до якого треба крокувати. Звісно, буде непросто, однак зробимо усе можливо, для того, аби «Леви» вперше у своїй історії вибороли медалі».

«У цьому чемпіонаті гратимуть сім команд, - знову бере слово Михайло Чікенцев. – Гратимуть ті ж команди, що і минулого року за винятком віниццьких «Гайдамаків». Переконаний, що цей чемпіонат буде на голову сильнішим, аніж попередній, адже усі клуби суттєво підсилилися.

Наші домашні матчі, як і в минулому сезоні, проводитимемо у Новояворівську. Питання щодо будівництва у Львові льодового палацу поки відкрите. У нашій країні часто багато говорять, однак нічого не роблять. Утім, можу вас запевнити, що керівництво нашого клубу працює у правильному напрямку.

Наприкінці прес-конференції Михайло Чіканцев представив дещо оновлений комплект форми, у якій виступатимуть львів’яни у цьому сезоні. За словами спортивного директора львівського клубу, її розробляли у Польщі.

Стартують «Леви» у чемпіонаті уже завтра, 12 вересня. У Новояворівську «Леви» прийматимуть харківське «Динамо», саме ту команду (колишні «Харківські Акули»), яку розгромили в останньому матчі минулого чемпіонату з рахунком 5:0. Саме цієїю перемогою "Леви" поставили жирну крапку, вигравши "малий" плей-офф.

Богдан Пастернак, Вголос











Команда

87 Євген Абаджян


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->