Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Леви з перемоги починають сезон.

13.09.2012

Ось і Новояворівськ дочекався відкриття сезону. Всі з нетерпінням чекали найпринциповішого матчу між місцевими левами і відродженим харківським Динамо.

Звітний поєдинок розпочався з хвилі атак господарів, одна з яких і увінчалася успіхом. Перша ланка нападу Левів провела прекрасну комбінацію, яка завершилася голом Степана Пономарьова. Далі Леви вирішили не зменшувати обертів, і першу половину періоду повністю домінували на майданчику. Кілька моментів не використовували Поправка, Гнітько та Федоров. Але далі череда далеко не самих обов'язкових вилучень у складі господарів спочатку заспокоїла гру, а після і зовсім допомогла гостям відігратися. За чотири хвилини до кінця періоду Желубовскіс кидком від синьої лінії реалізував більшість для своєї команди.

Почався другий період з як завжди дуже активного супорта господарів. Який, тим не менш, не відразу допоміг Левам. На третій хвилині періоду перша ланка гостей розіграла дуже хорошу комбінацію і Віталію Куликову нічого не залишалося, як фолити, щоб врятувати ворота Михайла Шевчука. Динамо активно проводило більшість, але пропустило швидку контратаку. Олексій Денискін віддав пас на капітана господарів, і Дмитро Гнітько переграв з другої спроби Віталія Труса. Після цього команда гостей додала в русі і хвилин вісім контролювала хід подій на льоду. Молодий воротар галичан кілька разів серйозно виручав своїх партнерів. Ну а в кінці періоду Леви знову показали, хто на майданчику господар. За хвилину до кінця періоду перша ланка червоно-чорних реалізувала більшість. На цей раз закинув Павло Поправка, з передач Гнітько і Пономарьова.

Третій період пройшов в боротьбі. Динамо йшло вперед, щоб скоротити розрив у рахунку. Леви відсиджуватися в обороні теж не збиралися. У харків'ян активний був Віктор Гоман, який кілька разів атакував ворота господарів. Але команди так і не закинули більше. Затьмарила кінцівку поєдинку травма Есаулова. Він самовіддано кинувся під шайбу і отримав дуже неприємне ушкодження.

Післязавтра команди проведуть повторний поєдинок, який знову відбудеться в Новояворівську, а поки відзначаємо вдалий початок сезону для львів'ян і не зовсім вдалий старт для відродженого Динамо.

Відео каналу хокей: http://bighockey.ua/news/debyut-dinamo-vidavsya-nevdalim.html











Команда

91 Антон Черня


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->