Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Леви в рівній боротьбі поступаються Донбасу.

24.09.2012

Розчаровані поразкою в першому матчі з Левами, донеччани з перших хвилин кинулися на ворота Полукєєва. Леви змушені були фолити і в першой ж більшості Карлін спершу влучив у штангу. Відразу Нікіфоров кистевим кидком відправив каучуковий диск під ближню штангу - 1:0.

Леви відповіли дуже небезпечним кидком Пономарьова, але Балабан витягнув шайбу з під поперечини, коли вже падав на лід. Відразу відбулося вилучення у Левів за порушення чисельного складу, яке здалося спірним. Швидка комбінація, Куликов не встежив за Благим, Полукєєв втратив ворота - 2:0.

Дві швидкі шайби дещо заспокоїли Донбас, і Леви їх відразу покарали. В одній з атак шайбу вкинули за ворота, Шаманський з-за воріт скинув на п'ятак. З першим кидком Федорова Балабан впорався, але другим пострілом Кириченко забив гол - 2:1.

Активізувалися Леви. Овсянніков отримав дві хвилини штрафу і дав шанс гостям зрівняти рахунок у грі. Але Балабан вистояв під кількома хорошими кидками Левів. Тим часом підопічних Єршова в черговий раз підвела дисципліна - чергове вилучення заробив Хміль, який повернувся в команду напередодні виїзної серії. Однак втретє реалізувати більшість підопічним Мікульчика не вдалося, а вже в рівних складах після проходу Пономарьова і відмінної передачі Осипова на дальню штангу Поправка зрівняв рахунок! Тут же виникло ще два моменти біля воріт Балабана, в одному з яких лише поперечина врятувала Донбас.

Вже за традицією активізувався головний суддя матчу Олексій Глуховський, який був однією з дійових фігур в попередній грі, коли часто вилучав гравців. В повторному  поєдинку  суддя вирішив не відступати від своїх принципів і не шкодував виписувати хокеїстам штрафи. У першому періоді більше «щастило» Левам, які чотири рази відпочивали в пенальті-боксі. Кінцівку періоду Донбас провів в атаках більшості, але реалізувати видалення Плющева не зумів.

Рівна і швидка гра у другому періоді знову породила велику кількість моментів біля воріт обох команд. Шикарний момент втратив Німенко, який закривав простріл партнера на дальній штанзі, але Полукєєв прочитав момент і встиг зміститися та закрити кут. Через декілька хвилин перша ланка Левів спробувала закрити господарів у їх зоні, але пропустила контратаку, в якій після кидка Овсяннікова, Тарасов, якого  забули на п'ятачку, добив шайбу у сітку воріт Полукєєва.

Тим  часом на льоду все більше розпалювалися пристрасті. Гравці Донбасу прагнули грати максимально жорстко і в тіло, що викликало прогнозовану  реакцію гостей. В одному з епізодів Бабинець зчепився з російським легіонером Левів Осіповим, але в підсумку зазнав поразки в кулачному бою. Правда, Донбас залишився у виграші. Рефері виписав штраф таким чином, що Леви в черговий раз залишилися в меншості - Осіпов крім двох хвилин за грубість отримав ще дві за поштовх ключкою. Відіграти стільки хвилин в меншості без помилок неможливо, у підсумку - обрізка, провал в обороні, контратака Донбасу і результативний кидок Аникеева - 4:2!

Третій період стартував більш спокійно. Донбас гранично обережно діяв в обороні, намагаючись грати по рахунку. Леви в свою чергу розуміли, що після п'ятої шайби - шансів на порятунок у них практично не залишалося б. Так що нічого дивного, що основні дії розгорталися в середній зоні та біля бортів. Зрідка вступав у гру Балабан, коли зупиняв гру. Відмінну контратаку провели донеччани - Васильєв в ближньому бою не зумів обіграти Полукєєва. Через мить Таран заробив двохвилинне видалення і подарував  шанс Левам. Протягом хвилини Балабан потягнув два важких кидка від Гнитько і Пономарьова, але на більше гостей не вистачило. Наступне вилучення в складі Левів гості вдало «вбили», а часу на відіграш залишалося все менше.

Тим не менш, саме підопічні Єршова закинули наступну шайбу. Посєвін проїхав за воротами, і на паузі з гострого кута пробив Балабана - 4:3! Через кілька хвилин захисник Донбасу Паутов зробив шикарну передачу на ... Пономарьова! Досвідчений форвард львівській команді, мабуть, не чекав такого подарунка і затягнув з кидком - Балабан врятував ворота своєї команди. Однак на більше команду із Західної України не вистачило. Донеччани грамотно побудували оборону  і не дали гостям організувати фінальний штурм.
Донбас бере реванш за поразку в першому матчі і відривається  від переслідувачів, якими якраз і були Леви! А ось підопічних Владислава Єршова чекає непростий виїзд до Києва до Соколу, який не знає поразок вже чотири матчі поспіль.

Донбас - Леви 4:3 (2:2, 2:0, 0:1)

Шайби: 3:08 Нікіфоров (Тарасов - більш) - 1:0; 7:39 Благой (Анікєєв, Німенко - більш) - 2:0; 9:41 Кириченко (Шаманський, Федоров) - 2:1; 16:32 Поправка (Осіпов, Гнітько) - 2:2; 29:52 Тарасов (Овсянников, Карлін) - 3:2; 36:30 Анікєєв (Р. Благой - більш) - 4:2; 52:33 Посєвін (Бега) - 4: 3

Воротарі: Балабан - Полукеев

Кидки: 25 - 36

Штраф: 10 - 18











Команда

13 Микита Муртищев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->