Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Леви вперше у сезоні програють по булітам.

03.10.2012

Перший період  пройшов у рівній боротьбі. У першій половині періоду команди придивлялися одна до одної. Небезпечні моменти почали виникати лише в другій половині періоду.  Леви проводили швидкі контратаки і одна з них на дванадцятій хвилині призвела до того, що Степан Пономарьов,  до слова,  капітан галичан в цій грі, з добивання закинув шайбу.  Далі до кінця періоду вже володіли перевагою гості.  В кінці періоду низка вилучень  дозволила київській команді міцно влаштуватися у зоні червоно-чорних. Однак Полукєєв виручав команду. Перший період закінчився з рахунком 1-0.

Другий період почався з подвійної переваги гостей. Однак Леви вкотре проявили свої бійцівські якості і в меншості не пропустили.  Беркут, все ж, в середині періоду відставання відквитав.  У метушні біля воріт  Олександра Полукєєва шайбу закинув Ігор Гонгальський. Суддям знадобився відеоперегляд  для виявлення  того, чи закинута  шайба.  Після наради суддів, головний арбітр вказав на центр майданчика - 1:1. Тут же Леви активізувалися і провели кілька небезпечних атак: Поправка не влучив у дальній кут воріт  Хована,  небезпечно кидав від синьої лінії Олексій Дєніскін. В кінці періоду свої моменти мав і Беркут, однак Полукєєв був на висоті. 

Третій період  пройшов в більш обережній боротьбі,  хоча шанси вирвати перемогу в основний час були в обох команд.  Свої моменти у господарів не використали Пономарьов та  Посєвін,  у гостей Гонгальський  і  Глєбов.  Основний час завершився нічиєю. В овертаймі глядачі закинутих шайб не побачили.

Настала черга серії  булітів, яка і визначила переможця.  Після затяжної серії кидків, Недорост приніс своїй команді перемогу, коли закинув вирішальний буліт.

Чекаємо на цікаве протистояння в п'ятницю і реванш та першу перемогу львівського клубу над Беркутом.












Команда

87 Євген Абаджян


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->