Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Леви - Донбас: 15 шайб на двох

21.10.2012

Дивлячись на поточну щільність результатів у турнірній таблиці ПХЛ, можна зробити висновок, що в будь-якому протистоянні може перемогти кожен колектив. На тлі цього висновку особливо цікавим був сьогоднішній матч у Новояворівську, де місцеві Леви приймали гостей з Донецька. Обидві команди підходили до цього поєдинку в хорошому настрої, здобувши по дві впевнені перемоги над Білим Барсом і Компаньйоном відповідно.

Викликав цей матч і чималий глядацький інтерес: трибуни арени в Новояворівську на сьомій хвилині поєдинку вже були заповнені під зав'язку. І вболівальники встигли на найцікавіше: після невеликої розвідки команди взялися за найголовніше - закидати шайби. Першими закинули гості. Карлін і Тарасов розіграли чудову двоходівку і останній в ближньому бою переграв Алєксандра Полукєєва. Леви відразу побігли вперед відіграватися, але через дві хвилини пропустили контратаку і закинули другу шайбу команді господарів. Бабинець взявши в союзники штангу, засмутив воротаря галичан вдруге. Левам знадобилося п'ять хвилин, щоб прийти в почуття і включити свою результативну армаду. На п'ятнадцятій хвилині поєдинку Антон Буточнов, після прекрасного прострілу Расторгуєва, закинув у порожній кут воріт гостей. 1-2. Ще через сорок секунд шайбу-близнюк закинув капітан червоно-чорних Дмитро Гнітько. Асистентами другої шайби господарів є Поправка і Пономарьов. А за хвилину до першої перерви Леви вийшли вперед. Господарі реалізували єдине в першому періоді чисельну перевагу. З передачі Гнітько, шайбу у ближній кут воріт Напненко закинув Павєл Поправка. Таким чином 3-2 після першого періоду.

У перерві тренерський штаб Донбасу вирішив провести зміну воротаря: замість Напненко в гру вступив Балабан. Ця рокіровка пішла на користь гостей: за першу дванадцять хвилин другого періоду шайба ще тричі була у воротах господарів. Зрівняли рахунок гравці Донбасу на п'ятій хвилині. Після серії рикошетів, шайба зрадницьки залетіла у ворота Полукєєва. А далі і сам воротар галичан не зміг виручити своїх партнерів. Двічі Алєксандр не зміг парирувати кидки Буценко. П'яту шайбу у ворота галичан закинув Малиновський, а ще через хвилину воротар господарів помилився, викотившись з воріт і зіткнувшись зі своїм захисником. Гравцю Донбасу нічого не залишалося, як закинути шайбу у порожні ворота. За рахунку 3-6 замінили воротаря і господарі. Місця у воротах зайняв воротар молодіжної збірної України Михайло Шевчук.
Кінцівку періоду Леви провели в атаках, і Єгор Посєвін скоротив відставання в рахунку. 4-6 після двох періодів. Передачу в цьому епізоді віддав Сергєй Пєчура.

У третьому періоді команди продовжили гольову феєрію. Спочатку Буценко, що став кращим гравцем матчу, оформив хет-трик, закинувши під поперечину воріт Шевчука. Потім дублі черзі оформили Малиновський і Никифоров. Леви ж відповіли своїми шайбами ​​в кінцівці поєдинку. Відзначилися представники ударного ланки галичан: Павєл Поправка та Дмитро Гнітько.
Підсумковий результат 6-9. І вболівальники покидають трибуни в очікуванні такою ж цікавою і атакуючої гри післязавтра.












Команда

31 Микита Пеленський


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->