Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Леви програли в першому матчі Компаньйону.

21.11.2012

Дивлячись на турнірну таблицю ПХЛ, стало зрозумілим важливість цієї спареної серії для обох колективів. Левам, щоб підтягнуться до основного пелотону команд, і Компаньйону, щоб постаратися вийти на 2-3 місце - необхідно було брати максимум очок.

Перший період пройшов в акуратній і рівній боротьбі. Господарі з перших хвилин позначили свою перевагу , однак назвати її переконливою не можна. Хоча команди провели досить багато часу граючи в нерівних складах, дуже небезпечних моментів у першому періоді не було. У першому періоді , здавалося , команди придивлялися один до одного і боялися припуститися помилки.

У другому періоді гра проходила напорядок жвавіше. Спочатку періоду Леви почали атакувати великими силами і на двадцять третій хвилині відкрили рахунок. Прекрасну комбінацію партнерів по ланці завершив Ігор Шаманський. Далі Леви продовжили по інерціі атакувати, гарну нагоду відзначитися мала дещо змінена перша ланка нападу червоно-чорних. Однак, Компаньйон знайшов у собі сили у другому періоді не тільки відігратися, а й вийти вперед. Спочатку з передачі Ромащенко рахунок зрівняв Гаврилюк. Але а на останніх секундах періоду прикру помилку допустила оборона галичан - як підсумок кияни вийшли вперед. Атаку два в одного реалізував Курилін.

Третій період розпочався з атак червоно-чорних, які хотіли відігратися. Масовані атаки господарів змінювали одна одну. І на шостій хвилині періоду Леви домоглися свого. Віталій Кириченко закинув шайбу. Відзначимо, що ця ланка (Шаманський-Кириченко-Федоров) провела дуже хорошій матч. Однак, через три хвилини все той же Кириченко змушений був фолити біля своїх воріт. І свою єдину чисельну в третьому періоді команда з Києва реалізувала. Олександр Сеуканд взяв тайм-аут і його підопічні прислухалися до його слів.
Через півхвилини Глєбов потужним кидком від синьої лінії зробив рахунок 2-3. А за 2 хвилини до кінця поєдинку остаточний рахунок встановив Ромащенко.











Команда

13 Микита Муртищев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->