Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Леви здобувають вольову перемогу!

01.12.2012

Білий Барс останнім часом радує вболівальників хокею, нав'язуючи боротьбу своїм суперникам в кожному матчі. Команда Костянтина Буценка по трохи налагоджує свою гру. Леви ж, після чотирьох поразок поспіль, вирішили змінити ситуацію всередині колективу. На звітний матч капітаном вийшов сербський легіонер галичан Павло Поправка, асистенти Віталій Кириченко і Олексій Денискін.

На перших хвилинах поєдинку значно активніше виглядає гості із Західної столиці нашої країни. Небезпечний кидок завдав Дмитро Расторгуєв, проте Котов ліквідував загрозу. Ігрова перевага Львів було недовгою - підвела дисципліна. За перший період Леви 12 хвилин провели у меншості, в тому числі кілька хвилин в форматі проти п'яти. Однак, єдину шайбу у першому періоді господарі закинули у рівних складах. Втікши в контратаку, Ніко Пелонену з передачі Сірого та Лубіна вдалося пробити Полукєєва.
У кінцівці періоду у гравців Білого Барсу була подвійна чисельна перевага , однак реалізувати її команда з Білої Церкви так не змогла.

На другий період гості вийшли дуже зарядженими на боротьбу. За перші дві хвилини підопічні Єршова створили чи не найбільше моментів, ніж за весь перший період. Проте ні Печура ні Посєвін свої моменти не реалізували.На п'ятій хвилині Леви отримали другу чисельну перевагу в матчі і чітко його реалізували. Ланка Федорова розіграла комбінацію в більшості як по нотах і сам же Олександр зрівняв рахунок. Через дві хвилини господарі знову вийшли вперед. Гості обрізалися при виході із зони, і Білий Барс реалізував моемент три в два. Закинув Дмитро Дем'янюк. Ще черезщ хвилину Єгор Посєвін знову зрівняв рахунок, асистенти Гнітько і Пономарьов. Єгор з добивання закинув свою шайбу. Після другого періоду 2-2.

У третьому періоді Леви першим же кидком по воротах Ктова вперше в матчі вийшли вперед. Антон Буточнов, з передачі Поправка і Расторгуєва.
Ще через хвилину Леви закинули у форматі три на п'ять . Свій момент реалізував копітан команди Павло Поправка. 2-4. На п'ятій хвилині третього періоду Дмитро Гнітько був вилучений і Владислав Єршов, щоб заспокоїти команду взяв тайм-аут. Леви відстояли чергову меншість, і не допустивши більше помилок довели матч до перемоги. 4-2 і післязавтра на нас чекає не менш цікаве протистояння. З подій в кінцівці поєдинку варто відзначити бійку Кирила Катрича і Ніко Палон переможцем з якої вийшов українець.











Команда

23 Ростислав Тонковид


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->