Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Леви виривають перемогу в Києві.

04.12.2012

Після першого матчу суперників, тренер господарів звинуватив нестандартні розміри майданчика в поразку свого колективу. У Костянтина Буценка та його команди було два дні, щоб звикнути до арени АТЕК і до її розмірів .Леви ж хотіли перемогти, щоб підтягнутися до щільної групі команд, з якої галичани не так давно випали.

Почався матч з вилучення у гостей. Віталій Кириченко порушив правила і поїхав відпочивати на 2 хвилини . Білий Барс не зміг реалізувати перевагу , завдавши всього один кидок за дві хвилини в більшості по воротах Олександра Полукеева. Після цього перевага перейшла до команди із Західної України. Небезпечно кидав Павло Поправка, перевіряли пильність Харитонова з дальньої дистанції Денискін і Катрич. У другій половині періоду господарі теж почали створювати гостроту. Двічі в одній атаці кидав Нікульніков - Полукєєв був на місці. У кінці періоду, як і на його початку Білий Барс мав чисельну перевагу . Однак реалізувати її підопічні Буценка так і не змогли. Команди пішли на перерву за нічийного рахунку.
У другому періоді перевага гостей по грі було досить відчутною. Леви більш, ніж в два рази перекидали суперника. Білий Барс намагався грати на контратаках, але нічого дійсно небезпечного створити не зміг. Леви ж в середині періоду відкрили рахунок у поєдинку. У другому матчі підряд відзначився в більшості Антон Буточнов. Асистентами виступили Максімс Шіроковс і Дмитро Расторгуєв. На другу перерву команди пішли за переваги Левів.

На другій хвилині третього періоду господарі знову мали шанс закинути в більшості. Дмитро Гнітько був вилучений. Однак Білий Барс закинути знову не зміг. Але Олексій Денискін дав ще один шанс підопічним Буценко закинути. І на цей раз Литвиненко в більшості зрівняв рахунок. Леви побігли закидати, але Ніко Палонен в контратаці закинув свою другу шайбу у ворота Львів (у минулому матчі Ніко відкрив рахунок в матчі ). Леви після цього твердо захопили ініціативу, створювали безліч моментів біля воріт Харитонова. Владислав Єршов взяв тайм-аут і зняв Полукєєва, це і допомогло Левам уникнути поразки . Степан Пономарьов за 14 секунд до кінця третього періоду зрівняв рахунок. 2-2 і овертайм.

В овертаймі обидві команди намагалися вирвати перемогу, але воротарі виручили своїх партнерів. Кінець поєдинку завершувався дуеллю кіперів.
Буліти, в яких більш щасливими були гості. Віталій Кириченко закинув переможну шайбу в серії булітів.











Команда

61 Валентин Сірченко


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->