Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Збірна Італії виявилася сильнішою за збірну України

13.12.2012

Другий ігровий день на чемпіонаті світу в 1-му дивізіоні групи «Б» завершувався матчем молодіжних збірних України та Італії. Італійці перед матчем з нашою командою легко переграли хорватів, команда ж Олександра Годинюка здобула «булітну» перемогу над збірною Великобританією. Поєдинок розпочався з атаки молодіжної збірної України. І стартовий натиск команди Олександра Годинюка привів до першого вилучення в складі італійців. Але свою першу більшість Україна втілити в закинуту шайбу так і не змогла, та й особливо небезпечних моментів біля воріт Рабансера не було створено. Стартові хвилини пройшли, в основному, в боротьбі в середній зоні, і команди старалися грати від оборони. Однак, на 6-й хвилині періоду Касетті завдав небезпечного кидку, проте Михайло Шевчук був на місці. Свою більшість італійці теж не змогли реалізувати. А наші хлопці доволі несподівано змогли закинули шайбу у ворота команди Фабіо Поллоні. Куцевич в’їхав в зону італійців, віддав пас на Мартишка, і Максим, перебуваючи перед воротами суперника, з ходу завдав точного кидка і відкрив тим самим рахунок у матчі. Кінець періоду був за українцями. Перебуваючи у більшості підопічні Годинюка мали непогані шанси подвоїти власну перевагу, але кидки Толстушка і Захарова мети не досягли.

Другий період пройшов за переваги італійської збірної. Так, вже на старті другого періоду гравці «скуадри адзурри» активно кидали по воротах Шевчука. Зокрема, Шевчук виручив команду після небезпечного кидка Трівеллато. Взагалі другий період виявився доволі напруженим: ледь не кожне порушення правил супроводжувалося суперечками між гравцями. Відзначимо, що граючи двічі в меншості, наші хлопці ледь не пропустили шайбу у власні ворота. Однак, Михайло Шевчук врятував нашу збірну після небезпечних кидків Фрея і Хоклофлера. Однак, «скуадра адзурра» логічно таки закинула шайбу у ворота Михайла Шевчука. Борджі зумів-таки проштовхнути шайбу у ворота нашої збірної, замкнувши передачу Фрея. Кінець періоду завершився невеликою сутичкою між гравцями обох команд.

У третьому періоді глядачі теж стали свідками силової боротьби, а подекуди справа доходила і до невеликих сутичок. Додамо, що третій період знову пройшов за певної переваги італійців. І якби не голкіпер львівських «Левів», італійці могли закинути не одну шайбу у наші ворота. В українців можна відзначити небезпечний кидок Ромащенка, але кіпер гостей зумів ліквідувати загрозу біля власних воріт.
І італійці таки домоглися свого після того, як вони виграли вкидання у чужій зоні. Шайба миттєво була переведена на «п’ятак», де Павлу переграв Шевчука і вивів свою команду уперед. Спроби українців зрівняти рахунок не увінчалися успіхом. Знявши Шевчука і випустивши шостого польового гравця, наша команда пропустила третю шайбу. Її автором став Трівеллато, який закинув шайбу у порожні ворота. Україна зазнає першої поразки на чемпіонаті, а Італія здобуває другу перемогу, і тим самим разом з поляками виходять в лідери. Завтра на нашу дружину чекає не менш важливий поєдинок проти збірної Польщі.

Чемпіонат Світу U-20. 1-й дивізіон. Група «Б».
Італія - Україна 3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Шайби:
14:28 Мартишко (Куцевич) - 0:1; 39:03 Борджі (Пілсер, Фрей) - 1:1; 51:12 Павлу (Марчетті) - 2:1; 59:37 Трівеллато - 3:1 (п. в.)
Україна: Шевчук (крім 59:21 - 59:37). Толстушко - Сірченко, Дикий - Євсейчик, Ігнатенко - Скрипець. Захаров - Янішевський - Мартишко, Куцевич - Підгурський - Петранговський, Савченко - Курський - Ромащенко, Істомінов - Кузьмик - Карпенко, Мікулко.
Італія: Рабансер, Рампаццо - Кастлунгер, Фріго - Стеван, Павлу, Пільсер-Маффіа, Касетті – Фрей - Борджі, Елліскасіс-Гліра, Франк – Андерхассен – Марчетті, Радін - Гоккофлер, Тесторі, Рамосер,
Воротарі: Рабансер - Шевчук
Кидки: 37 - 17
Штраф: 10 – 10

Андрій МАРИЧ, Спорт-XL











Команда

88 Карен Арустамов


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->