Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Олександр Руммо : «Ми будемо боротися за медалі чемпіонату»

15.12.2012

Вчора, 14 грудня, у конференц-залі «Західної інформаційної корпорації» ХК «Леви» було офіційно представлено нового головного тренера команди – відомого білоруського фахівця Олександра Руммо. Нового керманича «Левів» присутнім представив спортивний директор клубу Михайло Чіканцев.

 Олександр Петрович мав тиждень для того щоб познайомитися з гравцями. І своїми враженнями про перебування в новому для себе колективі він поділився на прес-конференції.

 Олександре Петровичу, які ваші перші враження від знайомства з командою ?

Команда  у нас бойова, дуже швидка і хлопці справили  на мене дуже приємне враження. Я б навіть сказав що я не очікував такого, думав все буде інакше.

 Ви вже тиждень працюєте з командою, якісь кадрові зміни будуть?  

 Знаєте я не прихильник приводити за собою два вагони нових гравців. Тому я вважаю , що сьогодні наша команда, як добра стіна і всі цеглинки сьогодні находяться на своєму місці і таким хорошим розчином вони всі скріплені. Всі знаходяться на своєму місці тому ніяких кадрових змін у команді  не буде, тільки воротар новий, Сергій Бєлов приєднався до нас , у зв’язку з травмою Вадима Селіверстова, проте останній нещодавно відновився. А так ми  розраховуємо  на тих гравців , які є у нашому розпорядженні

 Ви вже говорили що переглядали матчі  «Левів», в чому проблема, адже 6 місце це не те на що розраховувало керівництво? 

Частково змінимо  схему гри, більшу увагу звернемо на активну гру в обороні і в атаці. Також потрібно покращити реалізацію. Є невеликі проблеми у грі у своїй зоні. Над цими компонентами і будемо працювати.  Глобальних проблем у команді немає,  і якщо подивитись на турнірну таблицю, то все може змінитися, враховуючи  те , що ціла група команд розташована щільно. За два чи три тури все може змінитися, і ми можемо піднятися в турнірній таблиці.

 «Ми уже мали справжню чоловічу розмову з гравцями і вирішили що потрібно разом боротися за медалі чемпіонату», - відзначив  білоруський фахівець.

Додамо, що в тренерський штаб Олександра Петровича увійшли Денис Булгаков та Юрій Зеньков.

 Михайло Чіканцев висловив сподівання що в лютому 2013 року розпочнеться будівництво Льодового Палацу на перехресті вулиць Пулюя –Трускавецька, де має постати арена на 1500 глядацьких місць.

 Уже 19 та 20 грудня на Льодовій Арені в Новояворівську відбудуться спарені матчі «Левів» із київським «Соколом». Запрошуємо усіх бажаючих  відвідати ці поєдинки. Матчі розпочнуться , як завжди о 19.00.

Сергій Обрембальський, спеціально для сайту ХК «Леви»

 












Команда

11 Илля Генералов


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->