Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Кваліфікація на Олімпіаду-2014. День третій. Розгром українців.

10.02.2013

Матч українців зі словенцями вже не мав ніякого турнірного значення, оскільки словенці перегравши данців у попередньому поєдинку гарантували собі путівку на Олімпіаду. Відзначимо, що в день матчу зі словенцями свій день народження святкував головний тренер нашої хокейної дружини, Олександр Куликов. Зрозуміло, що хокеїсти хотіли порадувати свого головного тренера. Проте забігаючи наперед зазначимо, що наші хокеїсти так і не змогли порадувати Олександра Петровича.

Головні тренери обох команд на цей матч виставили голкіперів , які дебютували на турнірі. Так, у воротах українців зі старту захищав Вадим Селіверстов, а у словенців в рамці воріт ми побачили Андрея Хочевара.

Вже на старті періоду словенці закинули три шайби, вміло реалізувавши гру у нерівних складах. При тому , що команди провели на льоду лише 5 хвилин. Дубль оформив Саболіч, ще одну шайбу закинув Давід Родман, завдавши кидок з гострого кута.

Не дивно, що після цього головний тренер нашої збірної взяв тайм-аут і замінив Селіверстова на Напненка. Після третьої пропущеної шайби, українці почали створювати небезпечні моменти біля воріт Хочевара: Гніденко двічі завдавав небезпечних кидків по воротах представника київського «Сокола». Однак, саме словенці закинули шайбу і збільшили власну перевагу у матчі. Цього разу героям епізоду став Тічар який легко обіграв Миколу Ладигіна, і переграв Напненка.

Другий період пройшов у спокійному темпі, словенці особливо і не атакували, а українці так і не могли реалізувати свої моменти. Після цього словенці знову запалили «червоне світло» за воротами Напненка: Урбашу вдався сильний кидок выд синьої лынії.

Після 5-ої пропущеної шайби українці втратили декілька прекрасних нагод для того щоб нарешті закинути першу шайбу на турнірі. Відзначимо що нападники нашої команди втратили три чистих виходи на ворота Хочевара. Рамазанов не зумів переграти Хочевара вийшовши з ним віч-на-віч, а через декілька хвилин все той же Рамазанов із Квітченко не змогли переправити шайбу у ворота словенців. А Дмитро Німенко заробив буліт, який нажаль він же і невдало виконав.

На третю 20-ти хвилинку тренер словенців випустив молодого кіпера Лукку Грачнара. І саме цьому молодому кіперу українці змогли закинути єдину шайбу на турнірі. Автором закинутої шайби став Артем Гніденко.

Однак останнє слово було за словенцями, які в черговий раз реалізували більшість і тим самим встановили остаточний рахунок у матчі - 6:1 на користь команди Матьяжа Копітара, яка вперше за свою історію представлятиме словенський хокей на Олімпіаді.

Збірна України на мінорній ноті завершила цей фінальний відбірний турнір на Олімпіаду. Всього лише одна шайба на турнірі і 14 пропущених. Проте такий результат напевно не є випадковий враховуючи склад , який вирушив на цей відбірний турнір. Багато гравців з різних причин не поїхали в Данію, і дещо омолоджений склад збірної поки не готовий вирішувати такі серйозні завдання. Також варто відзначити і те що українці слабко відіграли в обороні, і якби не Євген Напненко рахунок у кожному з матчів міг бути набагато більшим. Також реалізація моментів в нашої команди бажає бути кращою. Словенці у всіх трьох матчах здобули перемоги, тому цілком заслужено отримали путівку на Олімпіаду.

Україна – Словенія – 1:6 (0:4; 0:1; 1:1)
10 лютого 2013 року, 15:00. «СЕ Арена», 350 глядачів
Судді: У. Лютке (Норвегія), Д. Стрікер (Швейцарія), Й. Раймер (Данія), Е. Юлентюйнен (Швеція)

Україна: Селіверстов (Напненко, 4:49). Наваренко – Полоницький, Люткевич – Побєдоносцев, Кугут – Петрухно, Алексюк – Ладигін. Міхнов – Бондарєв – Торяник, Квітченко – Гніденко – Тимченко, Благий – Черненко – Німенко, Рамазанов, Караульщук.

Словенія: Хочевар (Грачнар, 40:00). Грегорц – Робар, Претнар – Краньц, Тавжель – Павлін, Ковачевіч. Йєгліч – Тічар – Саболіч, Д. Родман – М. Родман – Урбас, Разінгар – Паїч – Копітар, Мушич – Панце – Голічіч, Башіч.

Голи: 0:1. Саболіч (Тічар, Грегорц, 3:47 – більш.), 0:2. Д. Родман (4:29 – 5х3), 0:3. Саболіч (Йєгліч, Тічар, 4:49 – більш.), 0:4. Тічар (Йєгліч, 9:14), 0:5. Урбас (Претнар, Д. Родман, 31:45), 1:5. Гніденко (Торяник, Тимченко, 47:35), 1:6. Йєгліч (Саболіч, 58:22)

Нереалізований штрафний кидок: Німенко (39:29, втрата шайби)

Штраф: 16 – 20
Кидки: 31 – 27

Андрій Марич, спеціально для сайту «Левів»











Команда

31 Микита Пеленський


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->