Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

«Булітна» перемога «Левів» у Києві!

20.02.2013

«Булітна» перемога «Левів» у Києві!

«Сокіл» (Київ) – «Леви» (Львів) 1:2 Б ( 0:1; 1:0; 0:0; 0:0; 0:1)

20.02.13. 36-й тур ПХЛ. Регулярна першість. Київ. Льодова Арена «АТЕК». 13:00

Судді: М. Урда, В. Мельничук, О. Серебряков.

«Сокіл» : Хочевар; Тезіков–Грішин,Толкунов-Рядинський,Лясковський–Сірченко; Безщасний – Матвійчук - Петранговський . Харченко–Олецький – Толстушко , Карпенко – Мельников- Самойленко,Юшков-Войцеховський- Шевелєв

«Леви»: Селіверстов; Катрич-Громов,Шарапов–Куліков ,Осіпов–Деніскін; Кириченко– Шаманський– Федоров, Посєвін– Пономарьов– Гнитько, Задоєнко – Буточнов–Расторгуєв,Купцов-Коляда-Курський

Кидки: 35 (9+16+8+2) – 22 (9+4+7+2)

Вкидання: 48 (12+20+13+3) — 30 (9+9+8+3)

Шайби: 15.24 Шаманський ( Кириченко,Федоров) – 0:1 ; 33:25 Толстушко ( Карпенко, Рядинський – більш.) – 1:1.

Вирішальний буліт: Кириченко.

В принципі, очний поєдинок «Сокола» і «Левів» уже нічого не вирішував. Команди вже знали, які місця займуть за підсумками регулярного чемпіонату і з ким їм доведеться грати на другому етапі. Тим не менш, до звітного поєдинку обидві команди підійшли в бойовому настрої. І це відбилося на те, як розвивалися події на льоду «АТЕК». Адже навряд чи комусь хотілося закінчити регулярну частину чемпіонату на мінорній ноті.

Для «Сокола» дебют матчу відверто не задався. Спочатку дисциплінарний штраф отримав Рядинський. А потім вже львів'яни, незважаючи на статус гостей, показали свої наміри вивезти перемогу з Києва. Принаймні, перший період підопічним Михайла Чіканцева можна цілком і повністю занести в актив.

Протягом всієї стартової 20-хвилинки «Леви» активно грали в зоні «Сокола», І голкіпер «соколят» Андрій Хочевар нерідко вступав у гру і виручав своїх партнерів по команді.

Ті, в свою чергу, ще й не завжди дружили з дисципліною. Принаймні, вони впродовж першого періоду неодноразово залишалися в меншості, і їхнє щастя, що галицькі хокеїсти не могли розіграти зайвого. Тим не менш, в одній з атак «Леви» таки досягли свого.

Слід зазначити, що під час цієї атаки гостей занадто пасивно грала оборона «Сокола», яка дозволила нанести по воротах Хочевара три кидки поспіль. З ними Хочевар впорався, а от з четвертим, який був на рахунку Шаманського, словенський голкіпер впоратися не зміг - просто не встиг зайняти правильну позицію. Ось так «Леви» і повели в рахунку, тим самим розсердивши «соколят».

Тільки після пропущеної шайби підопічні Олександра Годинюка стали грати трохи агресивніше, навіть заробили більшість, яку, правда, не реалізували. Але якщо до цього «Сокіл» тільки й робив, що переважно захищався, то тепер він став трохи частіше і атакувати.

А вже у другому періоді ситуація на льоду спорткомплексу «АТЕК» змінилася кардинально. «Сокіл», бажаючи скоріше зрівняти рахунок, став більше турбувати Селіверстова, але голкіпер львівської команди постійно присікав спроби «пернатих» запалити за його воротами червоне світло. Однак, Селіверстова підвели його ж партнери, які, мабуть, не чекали від «соколят» таких швидкостей і стали частіше порушувати правила. Про що красномовно говорить епізод, коли у «Сокола» була можливість розіграти 5х3. Але цією можливістю кияни скористатися не змогли, зате свою шайбу в нерівних складах таки забили.

Це молодий Толстушко скористався невеликою штовханиною в районі «п'ятачка» і зрівняв рахунок. Якщо автору не зраджує пам'ять, то ця шайба для Всеволода, що є номінальним захисником, перша в якості нападника. На цьому «Сокіл» не хотів заспокоюватися і цілком реально міг дотиснути гостей. Так, супермомент мали Безщастний і Харченко, але обидва не змогли переграти Селіверстова в ближньому бою. А Самойленко в третьому періоді взагалі якимось чином не зміг потрапити у вільний кут воріт.

І в такому темпі команди дійшли до овертайму, а потім і до серії післяматчевих буллітів. А вже там Селіверстов показав, що виграні «буліти з гри» у вищезазначених Харченко та Безщастної були для нього лише розминкою. А вже в серії штрафних кидків голкіпер, який є кандидатом у збірну України, проявив себе у всій красі.

А довершив справу екс-гравець «Сокола» Віталій Кириченко. У підсумку «Сокіл» закінчив регулярний чемпіонат так само, як і почав - поразкою. Тільки вже не таким розгромним, як від «Донбасу-2» (двічі по 0:4), а всього лише в серії післяматчевих буллітів. І тепер підопічні Олександра Годинюка будуть готуватися до поєдинків у «групі смерті» з «Донбасом-2» і «Беркутом».

І не можна не згадати про нещасний випадок, який трапився під час першого періоду. В одному з епізодів шайба вилетіла за межі льодової коробки і «зустрілася» з зубами одного з уболівальників. Як результат - вибиті зуби і підозра на перелом щелепи. У перерві між першим і другим періодами над потерпілим «чаклували» представники медичної бригади, яка була присутня на грі. Після чого нещасний уболівальник був доставлений в лікарню. Ось такі от неприємності трапляються на хокеї.














Команда

61 Валентин Сірченко


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->