Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

«Леви» програли свій перший матч в плей-оф

27.02.2013

Свій перший матч у кваліфікації плей-оф «Леви» проводили з командою Олександра Сеуканда. «Компаньйон-Нафтогаз» вирушив в Новояворівськ в ролі лідера підгрупи, тому цей матч обіцяв бути дуже цікавим, враховуючи те , що кожне очко на другому етапі змагань є надзвичайно важливим.

Зазначимо, що Михайло Чіканцев випустив на лід в ролі першої ланки, ланку Олександра Федорова. А головний тренер киян через відсутність одного із своїх лідерів, Романа Тврдоня, перевів у першу ланку своєї команди Владислава Бризгалова.

Львів’яни і кияни розпочали матч обережно, проте певна ігрова перевага була все ж на боці «червоно-чорних». Звично виділялася ланка Дмитра Гнитька, яка створювала особливу небезпеку віля воріт Сергія Зав’ялова. Так, хороший момент щоб відкрити рахунок у матчі вратив Степан Пономарьов.

У киян хороші моменти щоб закинути шайбу мали Владислав Бризгалов і Павло Борисенко. Взагалі зазначимо що Бризгалов гарно вписався в ударну ланку команди Олександра Сеуканда, і не раз змушував Селіверстова вступати у гру.

А от другий період вже кияни розпочали дуже активно, і ця активність втілилася у закинуту шайбу вже на старті періоду. Перша ланка «нафтогазівців» на чолі з Берзіньшем одразу на 1-й хвилині періоду організувала гол у ворота Селіверстова. Бризгалов віддав передачу Берзіньшу, а той вдало замкнув передачу свого партнера.

Через чотири хвилини Берзіньш вивій на кидок Глєбова, і захисник гостей знову запалив «червоне світло» за воротами «Левів».

І лише після 2 –ої пропущеної шайби «Леви» збільшили швидкості і почали створювати небезпечні моменти біля воріт гостей.
Хороші моменти щоб закинути шайбу втратили Кириченко, Пономарьов, Посєвін. Проте саме Єгор став автором закинутої шайби у господарів. Після масованої атаки нашої команди, і серії кидків саме 99-й номер «Левів» проштовхнув шайбу у ворота Зав’ялова.

Третій період не порадував нажаль вболівальників господарів закинутими шайбами у ворота Сергія Зав’ялова. Однак «Леви» володіли ігрової перевагою і старалися змінити рахунок у матчі. Кияни ж намагалися грати на контратаках. В одній з таких контратак і Вадим Шахрайчук вміло переграв Селівестова у ближньому бою замкнувши передачу Павла Борисенка.

В кінці періоду Михайло Чіканцев випустив на лід 6-го польового гравця, проте рахунок у матчі так і не змінився. І таким чином галичани зазнали першої поразки у матчах кваліфікації плей-оф.

Тепер кияни мають у активі вже 6 набраних очок, а на «Левів» у четвер чекає матч із «Соколом» в якому слід набирати очки. Початок матчу о 19:00.

«Леви» (Львів) – «Компаньйон-Нафтогаз» (Київ) - 1:3 (0:0, 1:2, 0:1)

26 лютого 2013 р. 19:00. Новояворівськ. Група А. Кваліфікаційна група плей-оф. Льодова Арена. 610 глядачів.

Шайби: 0:1 Берзіньш (Бризгалов, Курілін - більш.), 20:19; 0:2 Глєбов (Берзіньш), 24:43; 1:2 Посєвін (Гнитько, Пономарьов); 1:3 Шахрайчук (П. Борисенко), 57:08

Воротарі: Селіверстов – Зав’ялов

Андрій Марич, спеціально для сайту «Левів»











Команда

61 Валентин Сірченко


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->