Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Оберегом для ХК «Галицькі леви» під час міжнародного турніру стало синьо-жовте знамено

15.04.2014

Юнацька хокейна команда «Галицькі Леви» повернулася на Львівщину з Бреста (Білорусь), де проходив Міжнародний турнір Zubr Cup-2014 – з перемогою.

Про це повідомив сьогодні, 15 квітня, власкор IAZIK.

Володарів Кубку та золотих медалей найперше привітав голова Федерації хокею Львівщини Микола Романюк, який наголосив, що цей успіх є особливим, бо «Галицьки левам» вдалося подолати дуже солідних суперників з Білорусі та Росії.

У коментарі власкорові IA ZIK старший тренер ХК «Галицькі леви» Михайло Чіканцев наголосив, що ця поїздка на Міжнародний турнір стала можливою за сприяння почесного президента ХК «Галицькі леви» Маркіяна Лубківського.

«У Міжнародному турнірі з хокею в Бресті взяли участь поряд з нашими «Галицькими левами» ще такі команди: ХК «Береза», ХК «Брест», ХК «Можайськ» (Бірорусь), СДЮШОР (Ярославль, Росія) Усі вони – дуже сильні. Наприклад, у Брестській області тренування забезпечують аж 8 льодових арен», – зазначив тренер.

З його слів, однак Льодова арена в місті Новояворівську Львівської області, де проходять вишкіл «Галицькі леви», стала для нас щасливим стартовим майданчиком. Незважаючи на те, що змагання у Бресті проходили в Льодовому палаці з трибунами, розрахованими на 2,5 тис. місць, де сотні вболівальників підтримували місцеві команди, наші «леви» не розгубилися. І продемонстрували таку професійність, таку силу волі, що дехто із білоруських та російських фанів не втримався й зааплодував українцям, стоячи», – розповідає Михайло Чіканцев.

За словами старшого тренера «Галицьких левів», за результатами цього Міжнародного турніру Zubr Cup-2014 найкращим гравцем визнано галичанина Олега Середу, найращими бомбардирами – Романа Кізла та Михайла Чіканцева.

«Галицькі леви» приїхали в Брест з Державним прапором України: синьо-жовтий стяг був для нас оберегом у непростій боротьбі зі спортсменами Росії та Білорусії», – переконаний Михайло Чіканцев.

Нагадаємо, що в цьому році «Галицькі леви» здобули перемогу над ХК «Варяги» із Санкт-Петербургу (Росія).

zik.ua












Команда

66 Михайло Чиканцев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->