Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Визначено контури чемпіонату України з хокею сезону-2014/2015

04.07.2014

Сьогодні в приміщенні зали засідань відбулася робоча нарада представників хокейних клубів України під головуванням керівника ініціативної групи «Українська хокейна ліга» Сергія Гончарова.

В засіданні взяли участь представники 10 клубів, а також виконавчий директор Федерації хокею України Сергій Коваль, голова наглядової ради телеканалу XSPORT Юрій Громницький та відповідальний за проведення змагань Дмитро Христич.

У своєму виступі Сергій Гончаров повідомив командам про пропонований формат проведення чемпіонату: «За умови участі 10 команд, ми пропонуємо проведення регулярного чемпіонату у 6 кіл. Тобто кожна команда проведе по 54 матчі. Такий формат є найбільш цікавим для вболівальників та спонсорів. Щодо плей-офф, то чвертьфінальні і півфінальні серії триватимуть до трьох перемог, а фінальна – до чотирьох. Мінімальна кількість гравців у заявці – 15, максимальна – 30. Ліміт на легіонерів не встановлюється. Орієнтовний строк початку чемпіонату – середина вересня. Як раніше повідомлялось, Ліга бере на себе оплату роботи суддів та організацію телевізійних трансляцій».

Розповів Сергій Володимирович і про вимоги до команд, що стосуються реклами, зв’язків зі ЗМІ та громадськістю тощо.

«Медійна програма ліги планується дуже широкою. Ми плануємо випустити журнал-довідник перед початком сезону, додаток для мобільних телефонів, зараз ведемо перемовини із представниками компанії, що спеціалізується на хокейній статистиці», – повідомив Сергій Гончаров.

Юрій Громницький висловив переконання, що український хокей буде цікавим для глядачів, проте зауважив про необхідність підготовки льодових арен для забезпечення належної якості телетрансляцій: «Наш телеканал готовий підтримати український хокей. В попередні сезони матчі за участю, наприклад, «Білого Барсу» чи «Донбасу» в чемпіонаті України дивилися більше глядачів, ніж деякі поєдинки чемпіонату КХЛ. Проте для організації телевізійних трансляцій, арени потрібно підготувати належним чином. У нас є технічні рішення щодо типових арен, в будь-який момент готові починати працювати з іншими аренами. Наразі ми плануємо організовувати по дві трансляції з кожного туру». Також представник телеканалу наголосив про важливість сприяння команд у підготовці якісної телевізійної картинки та допомоги при підготовці матеріалів. Регламентом змагань передбачається обов’язкова технічна зйомка всіх матчів чемпіонату, а також можливість організації прямих інтернет-трансляцій матчів. Ліга зі свого боку готова допомогти клубам при вирішенні цього питання.

В ході засідання представники клубів обговорили деякі моменти пов’язані з організацією чемпіонату, розглянули заздалегідь отримані проекти регламентів змагань (Спортивного, Технічного, Правового та Дисциплінарного), а також інші важливі документи (договір між клубом та Лігою, договір про використання рекламного простору тощо). До середи, 9 липня, команди мають надіслати свої пропозиції щодо регламентів змагань, які будуть опрацьовані лігою в найкоротші строки.

Наступна нарада представників команд запланована на 18 липня. На цій зустрічі зокрема планується підписання договорів на участь в чемпіонаті між клубами та лігою. Календар чемпіонату буде розроблено у відповідності до кількості команд-учасниць. При розробці календаря будуть враховані географічні аспекти, максимальий захист інтересів вболівальників, а також забезпечення максимальної кількості прямих телетрансляцій матчів.

fhu.com.ua











Команда

9 Артем Летюк


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->