Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Микола Романюк: "Плануємо через 2 роки брати участь в Українській Хокейній Лізі"

21.11.2016

19 листопада, президент ХК «Галицькі Леви» і федерації хоккею Львівщини Микола Романюк відвідав студію «Радіо Люкс» , де розповів про розвиток хокею в регіоні та про плани на майбутнє. Вашій увазі повна версія інтерв’ю Миколи Романюка «Радіо Люкс». Сподіваємось Микола Степанович відвідає студію ще раз перед третім етапом Карпатської молодіжної хокейної ліги.

– Пане Миколо, розкажіть чим зараз живе хокей на Львівщині і в Україніі взагалі , що таке хокей?

–Перш за все хочу привітати всіх вболівальників хокею, я як голова федерації хокею Львівщини хочу дещо прозвітувати. За останні 7 років відколи була здана в експлуатацію льодова арена у Новояворівську, відтоді наші здобутки прикрашені чотириразовими кубками чемпіонів України, двохразовими срібними медалями. Ми переможці багатьох міжнародних змагань, ми бажані і очікувані на тих змаганнях і нас побоюються.

– Чи страшні «Галицькі Леви»?

– Так ми «Леви». Принагідно хочу сказати що ми вже зареєстровані у всіх соціальних мережах, можна на нас подивитися наyoutubeканалі та на сайті galhockey.com.ua. Інформація про нас вже поширена. За нашими юнаками вже полюють представники інших команд. Тому стараємось умовами в Новояворівську втримати хлопців тут. До нас вже приїжджають юні хокеїсти зі всієї України, які бажають вдосконалювати свою майстерність. Маємо у розпорядженні хороших тренерів. Мій заступник і головний тренер Михайло Чіканцев прикладає багато зусиль для їхнього виховання. Також створені три спеціалізовані класи в 3-й школі міста Новояворівськ де діти можуть навчатися я без відриву і водночас займатися хокеєм.

–Для того щоб стати хорошим хокеїстом потрібно напевно мати певні риси характеру?

–Одразу важко побачити в маленькій дитині справжнього хокеїста. Я думаю для цього потрібно прикласти багато зусиль в тому числі тренера, батьків і нас, ви знаєте наш девіз на арені: «Здорові діти – майбутнє нації». Ясна річ, що не всі стануть професійними хокеїстами , але повірте справжніми чоловіками вони стануть. Вони вироблять характер. А до вершини, вершиною я рахую створений нами професійний клуб до якого ми йдемо і ми плануємо через 2 роки брати участь в українській хокейній лізі. А поки що хочу наголосити , що у нас єдина команда, яка стала учасником міжнародної ліги: Карпатської молодіжної хокейної ліги, де задіяні 5 країн, Це Угорщина. Словаччина, Румунія, Польща та Україна. Принагідно запрошую вболівальників на третій етап, який пройде у Новояворівську 8-10 лютого. Я думаю на наших соціальних мережах все буде висвітлено, буде реклама . Думаю і до Вас ще завітаю. А на наступному тижні ми їдемо на другий етап цих серйозних спортивних змагань в Санок.

– Ми знаємо , що сьогодні шайбу, шайбу будуть кричати у Херсоні, тому, що туди відправились «Галицькі Леви»

– З Херсоном у нас завжди ключові ігри, тому що це принциповий, професійний суперник, але ми чемпіони і ми свого не віддамо. Тим більше Михайло Валерійович заряджений позитивно. Я з ним спілкувався зранку. Хотів би передати вітання нашим «хокейним мамочкам», знаю вони дуже нервують, на телефонах сидять. Тому що не буде звідти трансляції. Але ми упевнені у своїх силах.

– Для того щоб відвести дитину на хокей, у Вас є якийсь набір груп, як часто вони набираються, є вікові критерії?

–У нас постійний набір. Для цього я і прийшов сюди, щоб запросити приїхати з дітьми і нехай діти подивляться , що це за такий вид спорту. Бо якщо ти вживу не бачив хокей, то по телевізору ти не зможеш його зрозуміти. Ми набираємо хлопчиків з 5-ти років. В любому віці можна в хокей грати. Запрошуємо усіх любителів. У нас також гарно розвивається фігурне катання і у нас буде серйозний турнір в кінці січня «LembergTrophy». У нас море гарних дівчаток, які також займаються спортом.

– Виходить можна у будь-який день поїхати в Новояворіськ, щоб подивитися як грають в хокей

–Однозначно. У нас цілий день розписаний , бо у нас тренування. А от покататися на ковзанах можна тільки у суботу з 1 години та у неділю також з 1 години. Хочу сказати , що діти наших захисників , які повернулись з АТО у нас безкоштовно катаються , а решта мають пільги. Ми завжди відкриті. Наші двері ніколи не зачиняються. З вересня по травень ми відкриті для Всіх бажаючих.

Адміністрація ХК «Галицькі Леви»












Команда

13 Микита Муртищев


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->