Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

Микола Романюк: «Ми вже почали підготовку до сезону, добудувавши роздягальні та задіяли камери відеогол над воротами»

17.08.2017

Емоції від першого сезону Карпатської молодіжної ліги, який завершився більш ніж чотири місяці тому тепер вщухли. Залишилось декілька днів до старту нового сезону. ХК «Галицькі Леви» – перші чемпіони КМХЛ. Вашій увазі інтерв’ю президентаХК «Галицькі Леви» Миколи Романюка веб-сайту Карпатської молодіжної хокейної ліги (далі – КМХЛ).

Ваш клуб є одним із засновників КМХЛ. Ви особисто брали участь в першій зустрічі представників клубів в Міхаловце, 22 березня 2016 року. Могли б зараз пригадати з якими емоціями ви їхали тоді в Міхаловцена зустріч, в якій були погоджені основні умови функціонування ліги?

Швидко промайнув час після останнього матчу КМХЛ та нагородження нашого клубу золотом ліги. Хотілося б подякувати усім учасникам змагань минулого сезону, та зокрема керівництву ліги. Пригадуючи нашу першу зустріч в Міхаловцах, на яку ми їхали з Михайлом Чіканцевим з великою надією та сподіваннями на те, що все ж таки буде змога створити цікаві змагання, які об’єднають хокейні клуби декількох країн.

На цьому засіданні ми знайшли однодумців які живуть хокеєм і ця ідея набрала реальних обрисів. Всі змагання як для нас були необхідні для популяризації хокею в нашому регіоні, а також для перевірки своїх сил та в порівнянні майстерності наших хокеїстів з іншими командами.Однозначно ця перша зустріч додала нам наснаг та натхнення в тренувальному процесі і взагалі у розвитку хокею.

Один з етапів першого сезону КМХЛ відбувся у Новояворівську. Керівництво ліги, як і всі учасники, високо оцінило організацію етапу. Прямі трансляції ігор, а також кількість людей на арені, дали цій події великий кредит довіри. Як ви підготувалися до цього і скільки часу ви приділяли підготовці?

-Хочу подякувати за високу оцінку проведення домашнього туру КМХЛ у м. Новояворівськ .До цих змагань ми готувалися близько місяць, було закуплено обладнання для телетрансляції матчів, виготовлено візуальну продукцію, а також деякі питання які виникали з розміщенням клубів. Однозначно змагання були висвітленні в ЗМІ на бігбордах та плакатах. Результатом проведеної нами роботи і була кількість глядачів на трибунах, це і є найкраща оцінка нашої роботи.

-На початку квітня ви отримали Кубок переможця КМХЛ у Дебрецені. Що робили «Леви» у наступні місяці та як виглядає ваша підготовка до майбутнього сезону?

До сезону 2017-2018 рр. ми вже почали підготовку, добудувавши роздягальні, задіяли камери відеогол над воротами та здійснили інші заходи.

-Як ви оцінюєте перший сезон КМХЛ? Чи виправдав він ваші очікування. Які ваші побажання в новому сезоні і що ви побажаєте іншим учасникам ліги?

Оцінюючи минулий сезон ми дивимося з перспективою розвтку цих змагань і сподіваємося, що U-18 в професійному плані буде більш цікавою так як спортсмени будуть більш старшими та досвідченішеми. Отож сподіваємося побачити вже дорослий хокей.

Впевнений, що багато баталій та непередбачуваних хокейних інтриг, чекає на нас в цьому сезоні.Отож, хочу побажати усім доброго здоров’я, гарного настрою та цікавих ігор в майбутньому.

За матеріалами сайту: http://cjhl.eu












Команда

28 Іван Сисак


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->