Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

«Галицькі Леви» представили команду на сезон 2017/2018

08.09.2017

«Галицькі Леви» сезон 2017/2018р. проведуть в УХЛ (Українська хокейна ліга – прим.авт.). Також «червоно-чорні» будуть представлені в ЮХЛ та чемпіонаті УкраїниU-14.У четвер на Льодовій арені міста Новояворівськ відбулося представлення колективу, який буде виступати в чемпіонаті УХЛ. Команда зіграла двосторонній поєдинок. Після чого у конференц-залі Льодової арени відбулася прес-конференція і власне представлення колективу. Відзначимо, що головним тренером«гривастих» буде Михайло Валерійович Чіканцев. Його помічником буде Віталій Кільчицький. В тренерському штабі також працюватимуть Артем Летюк та Віталій Шляхов.

Капітаном «хижаків» буде Вссеволод Толстушко. Всеволод, добре відомий прихильникам хокею за виступами у національній збірній України та ХК «Донбас».

Михайло Чіканцев представив заявку команди на новий сезон і презентував своїх помічників. Капітан команди розповів про свій перехід у склад «червоно-чорних».

-Всевеолод, як ти потрапив у «Галицькі Леви» і розкажи про інфрастктуру клубу?

–У меня був непростий період у пошуках команди, після того як стало відомо, що я не виступатиму у ХК «Донбас». Подзвонив Михайло Валерійович і запропонував продовжити кар’єру у «Галицьких Левах». Мені сподобалася пропозиція.

Приємно здивований інфраструктурою клубу. Маємо все щоб займатися хокеєм. Починаючи від дрібниць і закінчуючи глобальними речами». Дуже подобається старання молодих хлопців, які показують велике бажання та старання. Думаю цей сезон буде хорошим доя «Левів».

–Як ви готуєтесь до першого матчу УХЛ, який відбудеться вже у цю суботу?

–Стараємося працювати у позитивній атмосфері. Можемо пожартувати, але що стосується тренувального процесу, то працюємо на максимум. Виконуємо все що говорить що тренер. Хороше враження справляють молоді гравців, та і старші хлопці теж хороші партнери.

-Як тобі бути капітаном у новому колективі?

–Я був двічі капітаном у молодіжній збірній, та коли виступав за «Дмітров» теж був капітаном. Капітаноствоз одної сторони складно. Адже доводиться концентруватися не тільки на іграх, але і на всьому колективі. З іншої сторони, якщо довірили саме мені, це дуже приємно.

Артем Летюк в wmому сезоні дебютуватиме як тренер хокейного клубу.

-Артем розкажи як команда готувалася до нового сезону?

-Збори проводили у Калуші, де були створені прекрасні умови для тренувань. Тренування відбувалися два рази на день. Були два льодових тренування і два ЗФП (загальна фізична підготовка.,-прим. авт.), дивилися на функціональний стан гравців.Одним словом старалися професійно підійти до тренувального процесу. Виїджали на спаринги у Брест.

– Розкажи про команду. В колектив прийшло багато новачків. В якому настрої команда готується до першого матчу в УХЛ?

-У нас відбувся несподіваний поворот, коли приїхав гравець національної збірної Всеволод Толстушко. Він був обраним капітаном команди. Є ще два хороших асистенти капітана. Які можуть повести за собою. В цілому у нас підібрався хороший колектив. Третя ланка непогана, яка складається з місцевих вихованців. Хлопці дуже перспективні. Колектив злагоджений.

-Як думаєш за що боротимуться хлопці в УХЛ?

–Старт чемпіонату покаже хто сильніший. Не хотів би когось виділяти. Фворитами на мою думку є «Донбас» та «Кременчук». Ми ж будемо боротися у кожному матчі. Хотілося б попасти у трійку. А у плей-офф будемо боротися за перші місця.

Віталій Шляхов, сім років тренував у харківській «СДЮСШОР». Цьогоріч Віталій отримав запрошення приєднатися до ХК «Галицькі Леви».

-Команда нова і молода, можливо незіграна, але по зборам, які пройшли у Калуші можу сказати ,що збори пройшли на високому рівні. Хлопці старалися та вкиладалися на повну.Впевнений що від матчу до матчу команда додаватиме.

-Слідкували за суперниками «червоно-чорних», які грали на «Donbass Open Cup»?Які завдання ставите перед командою?

-Хокей непередбачений вид спорту. Тим більше чемпіонрат, де виступатимуть багато молодих гравців. Явного фаворита на мій погляд немає, кожна команда може вистрелити. Від своїх хлопців в першу чергу очікую видовищний хокей. Це бескромпромісна боротьба та швидкий хокей.Дивився «Donbass Open Cup». «Білий Барс» непогана команда. Плюсом цієї команди є те що вони минулий сезон грали у дорослому чемпіонаті.

Галицькі Леви - сезон 2017/2018рр.

Воротарі: Іван Александров, Антон Дорош, Микита Пеленський

Захисники: Всеволод Толстушко (К), Євген Ратушний, Родіон Круковський, Олександр Порупа, Ростислав Тонковид, Іван Сисак, Валентин Сірченко, Микита Артемьєв, Артем Черня (Білорусь)

Нападники: Микола Дворник, Ігор Боронило, Ілля Генералов, Роман Кізло, Владислав Брага, Олег Середа, Карен Чобанян, Михайло Чиканцев, Богдан Арабов, Євген Абаджян, Карен Арустамов, Дмитро Попереджай

Адміністрація ХК «Галицькі Леви»












Команда

28 Іван Сисак


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->