Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Новини клубу

«Галицькі Леви» стартували з поразки у Білій Церкві

09.09.2017

«Галицькі Леви» стартовий поєдинок в УХЛ зіграли в Білій Церкві проти «Білого Барсу». «Червоно-чорні» розпочали матч ланкою Чобанян-Дворник-Генералов. В захисті ж пару капітану Всеволоду Толстушко склав білоруський легіонер Антон Черня. Стартові хвилини періоду пройшли під диктовку «барсів», все таки команда Костянтина Буценка виглядає більш зіграною і вже другий сезон проводить в УХЛ. Перший небезпечний момент виник вже на 5-й хвилині коли стійка воріт виручила нашого голкіпера. Варто зазначити, що на старті матчу відчувалося хвилювання у діях «хижаків».Як наслідок було допущено ряд помилок у захисті.

Перша шайба була закинута на 7-й хвилині стараннями Рината Дурдиєва. Друга результативна атака «барсів» відбулася вже на 12-й хвилині, коли Ромащенко кистьовим кидком збільшив перевагу господарів. Перша ланка біло-церківської команди особливо виділялася на льоду і створюваола не один небезпечний момент біля воріт Івана Александрова. Особливо слід виділити Руслана Ромащенка, який був визнаний кращим бомбардиром передсезонного турніру «Donbass Open Cup».

Другий період розпочався з атак нашої команди, у роздягальні «червоно-чорних» вочевидь відбулася серйохна розмова. Моменти біля воріт Качули в основному створювала перша та друга ланка «гривастих». Так зокрема, Карен Арустамов не реалізував вихід один в нуль. А Ілля Генералов не зумів переграти Качулу у ближньому бою. Тим не менш друга частина другого періоду пройшла за переваги «Білого Барсу». Так, Даниленку вдало зіграв на п’ятаку «Галицьких Левів» і проштовхнув шайбу у ворота Александрова і рахунок став 3:0. А вже під кінець періоду четверту шайбу закинув Лесніков, який вдало кинув з району лівого півкола. Всі шайби «Білого Барсу» були закинуті у рівних складах.

Тпретій період запам’ятався грою у нерівних складах і майже без небезпенчих моментів. «Галицькі Леви» двічі не використали гру у більшості. Також, можна виокремити момент у Карена Чобаняна, який не зумів добити шайбу з п’ятака господарів льоду.

Таким чином, «Білий Барс» довів матч до переможного до кінця. Наступний поєдинок «Галицьких Левів» відбудеться 14-го вересня у Харкові проти «Динамо».

Українська хокейна ліга. Регулярний чемпіонат. Біла Церква. 9 вересня.

«Білий Барс» – «Галицькі Леви» 4:0 (2:0, 2:0, 0:0)

Судді: М. Урда, В. Мельничук, А. Корепанов.

«Білий Барс»: Качула (Краснопольський). Бондаренко – Ромащенко (К) – Тимченко (А), Куцевич (А) – Даниленко – Лесніков, Дурдиєв – Печерських – Гуменюк, Панов – Найдьонов – Сеник. Табашнік – Герцик, Воронін – Ядловський, Логач – Грицюк, Савченко – Гриценко.

«Галицькі Леви»: Александров (Дорош). Чобанян – Дворник – Генералов, Арустамов – Арабов – Боронило, Чіканцев – Середа – Кізло, Абаджян. Толстушко – Черня, Порупа – Сірченко, Артем’єв – Тонковид, Ратушний.

Шайби:

1:0 – Дурдиєв (Гуменюк, Печерських) – 6:39,

2:0 – Ромащенко (Табашнікі, Бондаренко) – 11:46,

3:0 – Даниленко (Лесніков, Дурдиєв) – 24:27,

4:0 – Лесніков (Куцевич, Ядловський) – 30:11,

Адміністрація ХК «Галицькі Леви»

Фото: hc-bbars.com.ua












Команда

87 Євген Абаджян


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->