Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Український хокей

Відбулося чергове засідання Наглядової ради ПХЛ

06.09.2011

5 вересня 2011 року під головуванням президента Федерації хокею України Анатолія Брезвіна відбулося чергове засідання Наглядової ради ПХЛ.

Учасники засідання заслухали інформацію генерального директора ПХЛ Юрія Загороднього про підготовку організації до проведення чемпіонату України. За словами Юрія Івановича: «Заявки подали 11 клубів, а допустити до участі в чемпіонаті буде рекомендовано лише 9 з них. На превеликий жаль, не всі змогли вчасно вирішити організаційні та фінансові питання».

Також лігою проінспектовано спортивні арени, де будуть проводитися матчі. Наразі ведуться переговори про проведення частини матчів київських клубів на льоду головної спортивної арени країни – столичному Палаці спорту. Суддівським департаментом проведено збір суддів, за підсумками якого визначено головних і лінійних суддів, які будуть обслуговувати ігри чемпіонату.

ПХЛ працює і в напрямку повернення хокею на екрани телевізорів та моніторів. «Ведеться робота з питань трансляції матчів на телебаченні та в мережі Інтернет. Зокрема, такі переговори проведено з «Першим національним» телевізійним каналом», – зазначив генеральний директор Ліги.

Відбулося організаційне засідання Арбітражного комітету Ліги, на якому обрано його керівника, ним став відомий суддя міжнародної категорії Олексій Друкаренко. Ведеться робота по підбору інспекторів матчів та комплектації генеральної дирекції.

Підсумовуючи інформацію, Юрій Загородній зазначив, що на його думку, «готовність до чемпіонату забезпечена на достатньому рівні, він обіцяє бути яскравим і цікавим для вболівальників».

За підсумками обговорення, Наглядова рада вирішили допустити до участі в чемпіонаті 9 команд: «Донбас» (м. Донецьк), «Сокіл» (м. Київ), «Компаньйон–Нафтогаз» (м. Київ), «Беркут» (м. Київ), «Харківські Акули» (м. Харків), «Гайдамаки» (м. Вінниця), «Леви» (м. Львів), «Білий Барс» (Броварський район) та ХК «Калуш» (м. Калуш).

Іншим рішенням затверджено остаточний календар чемпіонату. Перший матч нового сезону відбудеться між чемпіоном і віце-чемпіоном попереднього чемпіонату – хокейними кубами «Донбас» і «Сокіл». Матч відбудеться 15 вересня у Донецьку.

Підбито підсумки другого туру конкурсу на кращу емблему Ліги та доручено авторові найкращого варіанту доопрацювати його за підсумками обговорення. Після доопрацювання логотип буде представлено на прес-конференції ПХЛ, присвяченій початку сезону. Затверджено й опис прапору Ліги: полотнище білого кольору із зображенням емблеми ПХЛ, розміщеної в центрі.

fhu.com.ua











Команда

20 Антон Дорош


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->