Офіційний сайт
хокейного клубу "Леви"
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
і о
1 Сокіл 30 66
2 Кременчук 30 62
3 Дніпро 30 62
4 Кепіталз 30 55
5 Тризуб 30 18
6 Берсерки 30 7

календар  
плей-оф  



ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U15 відкрити

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U13 відкрити

ЖІНКИ відкрити

ЛЬВІВСЬКИЙ ХОКЕЙ

15.04.2023
Зірки НХЛ з українським ДНК у проекті Спортивний Родовід


18.02.2022
Львівська мерія погодила будівництво льодової арени на околиці міста


17.01.2022
У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Щo вiдoмo прo нoвий кoмплeкс


Хокейні статті

Сучасні роликові ковзани подарують здоров’я та гарний настрій (на правах реклами)

11.12.2011

Заняття спортом завжди мали позитивний вплив на людський організм. Однак далеко не всі з них можуть принести стільки задоволення, вирію бурхливих емоцій як їзда на роликових ковзанах. Багато хто вважає це лише дитячою забавкою, однак, дуже помиляється бо саме роликові ковзани у сучасному житті здобули величезну популярність й серед дорослих. Катання на роликових ковзанах здатно ефективно вплинути на підтяжку фігури та сприяти втраті зайвої ваги. Під час руху організованого таким чином багато суглобів ті різноманітні групи м’язів отримують певне навантаження, що сприяє їх зміцненню, без ризику перевантажень. Окрім цього при регулярному використанні роликових ковзанів м’язи стають біль еластичними, а само людини покращуються показники змоги утримання балансу та координації в гармонічному поєднанні з підвищенням рівня витривалості дихальної та серцево-судинної системи.

Також катання на роликах позитивно відображається на емоційному стані їх господарів. Завдяки їм модна позбавитися депресивних станів та стресу. Бажаючи обрати й купити чоловічі, жіночі та дитячі моделі роликових ковзанів, достатньо завітати в спеціалізований інтернет –магазин Rollerland. Тут вашій увазі буде представлений величезний асортимент роликів, створених всесвітньо відомими виробниками, серед якого кожен бажаючий зможе обрати для себе найкращій варіант максимально відповіщаючий усім індивідуальним потребам та самкам.

Окрім самих роликових ковзанів ви також зможете підібрати потрібних захист, що складеться з шоломів, спеціалізованих шортів та різноманітних комплектів, створених для дітей та дорослих. Не менш цікавим для починаючих ролерів стане розділ магазину, присвячених корисним аксесуарам, що здатні забезпечити додатковий комфорт під час активних прогулянок. Тут вашій увазі будуть запропоновані зручні рюкзаки, стильні шкарпетки, а також особливі сумки для роликових ковзанів та барвисті конуси для слалому.

У разі потреби тут ви також зможете придбати колеса різного діаметру, створені для роликів певних брендів. Скориставшись певною інформацією, присвяченою темі правильного вибору цих виробів, будь який ролер зможе здійснити дійсно корисну покупку, що допоможе у подальшому отримати потрібний результат при їзді. Якщо одного разу зі строю вийдуть підшипники, найкращі та фірмові примірники цих комплектуючих ви також зможете відшукати на вітрині інтернет-магазину Rollerland.

Сучасні роликові ковзани подарують здоров’я та гарний настрій Заняття спортом завжди мали позитивний вплив на людський організм. Однак далеко не всі з них можуть принести стільки задоволення, вирію бурхливих емоцій як їзда на роликових ковзанах. Багато хто вважає це лише дитячою забавкою, однак, дуже помиляється бо саме роликові ковзани у сучасному житті здобули величезну популярність й серед дорослих. Катання на роликових ковзанах здатно ефективно вплинути на підтяжку фігури та сприяти втраті зайвої ваги. Під час руху організованого таким чином багато суглобів ті різноманітні групи м’язів отримують певне навантаження, що сприяє їх зміцненню, без ризику перевантажень. Окрім цього при регулярному використанні роликових ковзанів м’язи стають біль еластичними, а само людини покращуються показники змоги утримання балансу та координації в гармонічному поєднанні з підвищенням рівня витривалості дихальної та серцево-судинної системи. Також катання на роликах позитивно відображається на емоційному стані їх господарів. Завдяки їм модна позбавитися депресивних станів та стресу. Бажаючи обрати й купити чоловічі, жіночі та дитячі моделі роликових ковзанів, достатньо завітати в спеціалізований інтернет –магазин Rollerland. Тут вашій увазі буде представлений величезний асортимент роликів, створених всесвітньо відомими виробниками, серед якого кожен бажаючий зможе обрати для себе найкращій варіант максимально відповіщаючий усім індивідуальним потребам та самкам. Окрім самих роликових ковзанів ви також зможете підібрати потрібних захист, що складеться з шоломів, спеціалізованих шортів та різноманітних комплектів, створених для дітей та дорослих. Не менш цікавим для починаючих ролерів стане розділ магазину, присвячених корисним аксесуарам, що здатні забезпечити додатковий комфорт під час активних прогулянок. Тут вашій увазі будуть запропоновані зручні рюкзаки, стильні шкарпетки, а також особливі сумки для роликових ковзанів та барвисті конуси для слалому. У разі потреби тут ви також зможете придбати колеса різного діаметру, створені для роликів певних брендів. Скориставшись певною інформацією, присвяченою темі правильного вибору цих виробів, будь який ролер зможе здійснити дійсно корисну покупку, що допоможе у подальшому отримати потрібний результат при їзді. Якщо одного разу зі строю вийдуть підшипники, найкращі та фірмові примірники цих комплектуючих ви також зможете відшукати на вітрині інтернет-магазину Rollerland.











Команда

72 Богдан Арабов


СТАТТІ

20.11.2017
Український хокей йде на експорт до Росії


26.01.2017
Итальянский пример для Украины и ВЕХЛ


22.05.2015
Мифы и пути спасения украинского хоккея



© Хокейний клуб "Леви" (Львів). Всі права захищено. 2008 - 2024. Update cookies preferences


-->